Loading...

Friday, 11 November 2011

plan untuk cuti sekolah

hmmm nk buat apew cuti nie maid pown x de,kene jage adik aku :( kalau leh papa nk bawak kiteorg gi i city best gak dapat gi i city or papa ajak gi jepun dgn mama kalau papa buat kerje kat jepun.bulan nie birth day aku tu okey gak harap2 papa ade mase birthday aku.and hapy holidays to all who reading this tapi sikit je hihihi.:)

Sunday, 6 November 2011

Sunday, 1 May 2011

snsd

aku suke snsd (girls generation) aku suke taeyoen  kawan ku farisha suke jessica
jessica
kalau bagi kawan aku yang bername elly bapak dier suke sooyoung macam adik dier
cute tak cute tak tu pasal elly suke dier bapak cute kalau laki tengok bapak cute

my frist post

hi,name saye melissa mhazir ini adalah post pertame saye koalau korang bosan bace ni tak pe aku tak marah aku memang tak pandai tulis karangan so wish me luck bye